PRESSE

Vil du gerne skrive om de fantastiske ekvipager, den intense atmosfære og gangarten tølt? Eller tager du fantastiske billeder for et medie inden- eller uden for hesteverdenen? Så kan du søge om at få et pressekort, der giver adgang til World Toelt 2024.

Til eventen er det muligt for interesserede medier at få adgang til en speciel pressesektion. Det er endda muligt for fotografer at få adgang til midten af banen, så billedmaterialet bliver af absolut topkvalitet.

Vi ved, hvor vigtigt det er for os at blive omtalt i medierne, og derfor er vi meget glade for at kunne give de rigtige pressefolk adgang. Da vi kun har et begrænset antal billetter vurderer vi ansøgningerne ud fra relevans.

Ønsker du et pressekort til årets World Toelt?
Send en mail til vores presseansvarlige, Line Kaae Hansen på line@worldtoelt.dk.
Skriv i mailen, hvilket medie du kommer fra samt hvilken interesse du har i eventen. Vi giver alle, der har ansøgt om presseadgang svar senest 14 dage før eventen.

Under eventen er det ikke nok at vise almindeligt pressekort ved indgangen. Du skal også stå på vores presseliste for at kunne få adgang til pressesektionen.

Kunne din virksomhed tænke sig at blive sponsor til World Toelt 2024?
Præsenter dine produkter på World Toelt og nu ud til et bredere publikum
Billetsalget til World Toelt er startet - køb dine billetter her
Hvis du er forhindret i at møde fysisk op, kan du se World Toelt live på nettet
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her