Tilmeld dig nu: Store rabatter på deltagelse i hingsteshow

mck0277-glodafeykir-in-stallion-show-270216

Lige nu kører vi med gode rabatter på tilmeldinger til vores store hingsteshow. Har du en hingst du gerne vil have vist for et stort publikum? Så har du en rigtig god mulighed her.

Tilmeld én hingst og spar 1250kr. Få din hingst eksponeret vidt og bredt til World Toelt for kun 3000 kr plus moms!!

Denne pris inkluderer deltagelse, indendørsboks, slutudmugning, ½ sides hingsteannonce i det store Worldtoelt magasin samt 1 partoutkort til den specielle ryttersektion i Arenaen.

Deadline for tilmelding med annonce er d. 03. januar 2017. Ved tilmelding derefter får man ikke en annonce med i det store WT magasin pga tryktid etc.

Som tidligere vil hver ekvipage kun have mulighed for at ride én finale lørdag. Dette betyder at kvalificerer man sig i to klasser må rytteren vælge hvilken finale der ønskes at konkurrere i. Dette gælder også hvis samme hest har kvalificeret sig i en finale i hingsteshowet.

Forhold
Alle deltagere har adgang til indendørsboks på 2,5×2,5m og nem adgang til vand. Boksene vil være klar fra torsdag den 9. februar klokken 16.00 og skal forlades senest søndag den 12. februar klokken 10.00. Du skal ikke tømme boksen inden den forlades.

Der er indendørs opvarmningsspor på 5×50 m i messehallen ved siden af showhallen, foruden den lille indendørs opvarmningsbane foran arenaen.

Der vil være åben for træning på banen i arenaen torsdag 16.00-21.00 og ellers henvises der til opvarmningssporet.
Tilmelder du to hingste sparer du 3750kr. Og kan få begge med i hingsteshowet for kun 5000kr plus moms!

Der er 12 pladser i hver klasse, så det er først til mølle

Tilmeld dig her