NÅR 3 x WORLD TOELT BLIVER TIL EN EUROPE TOUR

header3x

Nu har vi samlet endnu flere hestekræfter til dig! I 2018 præsenterer vi nemlig World Toelt i både Danmark, Sverige og Tyskland. Rytterne samler point til alle tre events og dyster om at blive årets samlede World Toelt vinder. 

Så forbered dig på hele 3 fantastiske weekender til verdens største indendørs events for islandske heste, hvor der er plads til både sportskonkurrencer, avl, hingsteshow, underholdning og pauser til shopping, spisning og gode samtaler.

Idéen og tankerne bag at lave en World Toelt Europe Tour, er ønsket om at give alle de dygtige ryttere mulighed for at vise de bedste heste for et stadig stigende antal publikum. For at gøre det interessant for både ryttere og publikum, kan rytterne samle point i alle discipliner, T1-T2-V.1-F.1, ved alle 3 events. På denne måde får alle ryttere mulighed for at vise deres bedste heste til så mange events og for et stort antal publikum som muligt.

HVOR OG HVORNÅR?

D. 26.-27. januar 2018 – Flyinge Kungsgård,Lund, Sverige
D. 23.-24. februar 2018 – Odense Arena, Danmark
D. 16.-17. marts 2018 – Tyskland

ÉN SAMLET WORLD TOELT TOUR VINDER

Udover de faste pengepræmier til de tre bedste i hver finale til alle tre events, vil der være World Toelt hovedpræmier til de tre ryttere, som har samlet flest point fra alle finaler ved alle tre events.

Det gælder altså om at have så mange gode heste med som muligt, der har mulighed for at kvalificere sig i de forskellige finaler – pointene går nemlig direkte til rytteren.

Det betyder også, at rytteren nu har mulighed for at ride alle de finaler, som han eller hun kvalificeres til at ride. Man er derfor ikke længere begrænset til kun at ride én finale pr. event, som reglerne til World Toelt tidligere har foreskrevet.

For at samle flest point, er det altså en fordel både at have en god tølter, en stærk firgænger og en formidabel femgænger med til de tre World Toelt events i 2018.

Point opnås som følgende i T1 – T2 – V.1 – F.1

1. plads = 10 point
2. plads = 7 point
3. plads = 5 point
4. plads = 3 point
5. plads = 1 point

Ved en delt placering får begge ryttere point, og en rytter kan max opnå 40 point til ét event. Point kan ikke opnås i hingsteshow eller Youth Match.

Den samlede World Toelt Tour vinder kåres d. 24 marts 2018 i Hannover, hvor der også vil være gode præmier til den samlede 2. og 3. plads.


HVERT EVENT ER UNIKT

Ikke alle ryttere vil have mulighed for at tage med på turne og vise deres smukke islandske hest frem for publikum i både Danmark, Sverige og Tyskland.

Og det er heller ikke nødvendigvis tanken: World Toelt er noget helt særligt – og når vi tager eventet med til endnu et land, giver vi endnu flere ryttere mulighed for at opleve den intense og unikke atmosfære til et stort internationalt event.

Til World Toelt skaber vi de bedste rammer for et islandsheste event i særklasse. Vi vil gøre vores for, at hvert af de tre events bliver en unik oplevelse for både ryttere, heste, publikum, udstillere og frivillige.

Vi glæder os til endnu en gang at udvide konceptet og tror på, at vi sammen kan give hinanden endnu flere gode oplevelser sammen med den islandske hest i centrum!