10 år i Danmark og nye eventyr i Sverige

logo_worldtoelt_2017

Vi har samlet massevis af nordiske hestekræfter til årets World Toelt – og i 2017 bliver det både i Danmark og Sverige.

Konceptet er simpelt: En boblende arena med fantastiske ekvipager fra hele norden og det nordlige Europa. Smukke hingste, formidabel messestemning og shows. World Toelt er en god fælles start på sæsonen, hvor nye og gamle venner mødes.

Vigtigst af alt: Den islandske hest er i centrum.

Både traditioner og en ny begyndelse

Det er helt fantastisk, at vi i 2017 kan fejre 10 år med World Toelt i Odense. Forventningerne er høje, og vi garanterer, at du igen i år går hjem med armene over hovedet og slet ikke kan vente med at se alle de flotte ekvipager i løbet af stævnesæsonen.

2017 byder også på nye eventyr. For første gang inviterer vi nemlig også til World Toelt på svensk grund. I påsken kan du opleve den fantastiske World Toelt atmosfære på Flyinge i det sydlige Sverige. Vi glæder os til at udvide konceptet og tror på, at vi sammen kan give hinanden endnu flere gode oplevelser sammen med den islandske hest i centrum.

Vi fejrer den nye begyndelse med denne nye hjemmeside, hvor du finder information om de forskellige event, bliver præsenteret for World Toelts nye farver og kan finde kontaktoplysninger på teamet bag World Toelt, hvis du har spørgsmål om pressedækning, sponsorere, udstillerområdet eller generelt om faciliteterne til årets events.

Det bliver ikke større!

Odense, Danmark: 10.-11. februar

Flyinge, Sverige: 14.-15. april