Verdens største indendørs event for islandske heste!
Vi ses i Odense, Danmark, 22.-23. februar 2019 og i Rieden, Tyskland, 22.-13. marts 2019

WORLD TOELT ER NORDISK RÅSTYRKE

Vi har samlet massevis af nordiske hestekræfter til World Toelt i 2018 – i både Danmark, Sverige og Tyskland. Så forbered dig på hele tre fantastiske weekender til verdens største indendørs events for islandske heste. Vi har spækket programmerne med plads til både sportskonkurrencer, avl, hingsteshow, underholdning og pauser til shopping, spisning og gode samtaler.

 

Konceptet er simpelt: En boblende arena med fantastiske ekvipager fra hele norden og det nordlige europa. Smukke hingste, formidabel messestemning og shows. World Toelt er en god fælles start på sæsonen, hvor nye og gamle venner mødes.

 

Vigtigst af alt: Den islandske hest er i centrum.

 

Det er helt fantastisk, at vi i 2018 kan introducere en samlet World Toelt Tour i Sverige, Danmark og Tyskland.Vi glæder os til at udvide konceptet endnu en gang og tror på, at vi sammen kan give hinanden endnu flere gode oplevelser sammen med den islandske hest i centrum.

 

Forventningerne er høje, og vi garanterer, at du igen i 2018 går hjem med armene over hovedet og slet ikke kan vente med at se alle de flotte ekvipager i løbet af stævnesæsonen.

WORLD TOELT EVENTS 2018

Flyinge, Sverige, 26.-27. januar

Odense, Danmark, 23.-24. februar

Rieden, Tyskland, 16.-17. marts 2018